Mallans födelsedag

Jag har inte chillat som en idiot i helgen. Och jag har inte varit bara på mitt rum som jag planerade. Jag har varit ute! Utomhus, och till och med på ica! Och till och med gått ut till soptunnan med skräppåsar. Man skulle nästan kunna säga att jag har varit rätt så jävla jätte-aktiv. Jag har till och med lagat mat. Och inte vilken mat som helst. Jag har lagat thaimat med japan-nudlar och japan-sås! (obs. kan vara kina) Jättekonstigt, fast coolt tycker jag.
Nu ska jag snart åka till Hällefors, innan Anna börjar gråta.

Ohlala, snygg mat


/ Idag blir Malin en F19.


Coppermountain

Det är heeeeeelg! Det är sant. Och jag är i Kopparberg, det var ungefär hundra år sedan sist så det är ganska skönt, och när jag kom hem väntade ett paket från h&m i soffan. Fint tycker jag. Den här helgen ska jag chilla, som en idiot. Jag ska inte röra mig från mitt rum! Möjligen gå upp i köket imorn kväll och poppa popcorn. Annars ska jag inte röra mig ur fläcken (rummet...huset).

PS. Det är varmt och skönt i mitt rum.

PS 2. Här är min nya bästa vän:
 ♥


Viktigt

Här sitter jag med världens godaste matlåda. Och jag har skrivit på projektarbetet idag, och jag har TILL OCH MED skaffat en mapp på datorn som heter Projektarbete! Så.. nu är jag redo.

PS. Vi var på yoga igår! Elevhemsyoga, muhaha :D

Bara så ingen har missat

Anna och Fille har blivit stora!
Och SÅ stora dom är. Vi firade med att åka till Oscar och Fille i Västerås.
Man får inte glömma att tvätta bort resdammet innan man börjar fira.


Glada födelsedagspluttar




Finmiddag dagen efter firandet, på den riktiga födelsedagen!


Grattis Anna & Fille :)

Tvålektioners-dagar <3

Ikväll är det "knytis" i personalen.
Anna och Fille fyllde 18 i lördags.
Klassen planerar en kryssning tillsammans, och ingen har dött/blivit nerslagen.
Malin fyller 19 på söndag.
Jag lånade Frankenstein på biblan idag.
Jag och Amanda SKA börja med projektarbetet den här veckan. SKA VI.
Amanda kommer snart hem och äter mat med mig. (låtsas jag. det är typ två timmar kvar >.<)
Jag blev skjuten i benet idag. Av Peter Wiker.
Det är ungefär vad som händer just nu.

Om det finns något bättre än BOB Fläderlättdryck
och ICA micropop, var vänlig kontakta receptionen.


.



ZzZzzzzz

NA Bergslagsposten <3

Hahahaha!


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha


Serri

Idag var jag hos tandläkaren på "en vanlig undersökning", men det var ingen vanlig undersökning. För när jag satt i väntrummet och väntade på att få komma in, så kom ingen mindre än Tim "Jag skulle bara mata kossorna" G's mamma(!!!!) iklädd en tandläkarskjorta, och säger "Hej Johanna, det var längesen man såg dig. Välkommen". Jag trodde inte att det var sant! Nu är det folk som läser det här som inte har en aning om vem den här ko-mataren är, men vi gick i samma klass när vi var små, och en gång när vi spelade fotboll blev jag förbannad på honom och sparkade honom i arslet, med fotbollsskor på. Han grinade, folk vart arga, och det blev ett jävla liv. Det är Ett minne av honom. Det gjorde att mitt tandläkarbesök blev ytterst oseriöst, och hon frågade en massa saker som inte tandläkare i vanliga fall brukar fråga.
Dessutom hade hon på sig ett jävla svetsar-ansiktsskydd!
Men det gick bra, jag fick en t-shirt som det stog att mitt léende har ett fast pris på, så nu vet ni det alla som försöker rucka på priset. Eller va? Jag vet inte. Men den va gratis.

Och nu har jag precis skrivt en krönika, det gör mig nästan till bäst! Fint :)

Piggtjej_91

Jag vaknade tio i elva idag! Av mig själv. Det är sant. På riktigt.


Pluggafton

Jag och Anna har en mys & plugg-kväll. Det går rätt så bra. Vi har gjort ungefär hälften av det vi skulle. Inget plugg, och allt mys. Men vi tänkte iallafall, och det är tanken som räknas. Ja, det har jag läst. :]

Vi firar med en ful bild på oss, Ikea-shoppandes

Första veckan på sista terminen

Första skolveckan har varit en segvecka. Och jag har beställt balklänning. Bra.
Jag har saker att tänka på. Tandläkarsaker. Det tycker jag är tråkigt. HEJ'z

Du och jag Alfred, du och jag.
- sa jag till Amanda. Så åkte vi och fixade. Klänning. Balklänning.


GO (till >) BANANAS!

Igår var det återvändning och alla kom tillbaka till elevhemmet, när vi låste upp dörren in till Anna och Malin möttes vi av en stank... och en kupévärmare. Som stog och blåste varm luft i ett av köksskåpen. Och ett brev från Erling där det stog att deras vatten hade frusit eller nåt sånt. Malin fann detta mycket praktiskt och torkade sin tvätt med apparaten. Sen åkte vi till Ica och jag visste inte vad jag skulle köpa, så jag plockade på mig några random-varor. En dricka. Inte vilken dricka som helst, Fanta. Vindruvor. Ett fjantigt litet ljus. Och naturgodis! Mest för att jag aldrig har handlat naturgodis nån gång förut. Men NU, har jag gjort det! :]
När vi kom hem och alla var mätta och nöjda så "firade" vi återkomsten med After Ski.
Det var mysigt.

Nya prylen <3


Random-varor


Det är inte utan att det var lite jobbigt att gå upp och ta sig till skolan efter en After Ski-kväll, men vi klarade det galant. Och där väntade skumpa-provning med Bosse, kul :)


Kyssmärket a la Mallan*

Sol-dipp = jättekonstigt

Nu sitter jag här med min nya dator och har fredagsmys. Och jag undrar varför det bara finns tre olika dipper att välja mellan på Kopparhallen idag (en fredag!). Tre konstiga dipper dessutom, som man aldrig har köpt eller ens funderat på att köpa. Och då tänker man ju; har dom inte köpt in några dipper för att dom tror att det inte är nån som vill äta mer dipp nu, eller har nån/några personer köpt upp alla dipper som inte är konstiga och skaffat ett helt lager hemma hos sig? DET är frågan.
Men
det är dags för fredagsmyyyyys, om det så är det sista jag gör!

Fredagsmyset, inkusive den konstiga dippen. Sol-dippen!

Som ett paket på posten

Fick hem min nya dator idag! + datorväska. Precis som i beskrivningen
så hade den "röda läckra detaljer" på sig. Fin-fint :)

YaahoooOooOooooo


Stakmakarn

Idag har jag... gjort. Ljusstakar! Helt själv. I mörkret. 
Ganska coolt om jag får säga det själv :]







FAN VA FINT.
Nu blir det popcorn ♥


Naturkunskap?


Det här är ungefär 1692275:e gången jag försöker göra den här uppgiften. Problemet är fortfarande att jag inte förstår ett endaste ord. Och då undrar jag:
Varför har man inte lektioner där en lärare kan förklara olika saker för en, och sen ge uppgifter på det (som i alla andra ämnen?!) - istället för att få papper med frågor om saker som man inte ens vet vad det är, utskickade några gånger om året?
"Vad är din egen åsikt?", Det kanske bara är jag men jag lär mig i allafall inte så mycke så att jag får egna åsikter, av att sitta och googla. Vet någon ens vem som är läraren i det här ämnet? Bara undrar liksom ^^
Lämna in dina svar skriftligt i Olas postfack. Ja, det hade jag nog gjort ifall Ola fortfarande jobbade på skolan.
Så om nån vet kan ju den personen skriva ner det och trycka upp i någons postfack :D alternativt i kommentarsfältet. (Eller skicka ett vykort, märkt med WhosdaNaturkunsapsansvarigPåPihlskolan)

ZzZzz
jag blir så trött


RSS 2.0