Schlutt

Jahopp, då tar jag väl mitt pick och pack och återvänder till Hällefors!

Men dom som menar på att det är fel att flumma runt,
ska bara ta det jävligt lugnt och skruva ner volymen (8)


I love LÅDAN

Man skall icke underskatta affärerna i sin lilla hemstad! Jag har nämligen varit både på Expert och Lådan och fyndat idag! Och soooom jag fyndade :) Några snygga saker jag behövde på Lådan, och ett gäng baotaväskor om jag skulle få för mig att emigrera. Och en livräddare på expert. Ny väckarklocka/klockradio även kallad. Jag kan inte ställa min gamla längre för man måste trycka så jävla hårt på knapparna att man nästan bryter fingrarna! Det påminde mig tyvärr om att skolan börjar på måndag, men det ska jag försöka glömma igen. Jag sitter istället och pillar på min ascoola BURK som jag köpte på Lådan.

Den är ball



NAJS. Jag är nu mer även ägare av stans snyggaste papperskorg. Känner mig häftig.

PS. Jag köpte inte bara tre glas, men man kan inte ta kort på allt här i världen!


Fishy

Idag har jag varit i Linde och skaffat mig ett pass! Jag blev och se ut ungefär såhär:  #_#
Men dom var snälla och fixade så att jag kan hämta ut det i Hällefors sen, "om fem arbetsdagar", 
istället för att åka till Linde. Schyrrebyrre! Sen gick jag in på Bokia och skulle köpa en skrivbok,
men hade dom en sån som jag skulle ha? Nej, det hade dom inte. Så jag köpte en vanlig bok,
också åkte jag hem!
Och lagade lax.


Ska nog skriva lite på projektarbetet, men det ska man inte tala högt om. För när man säger att man ska göra något får man ju lust att bara Absolut inte göra det. Så, vi får väl se!
Jag väntar med spänninnnnngggg


OBS

Idag har jag skrivit en skvätt på projektarbetet.




Idag har jag skrivit en skvätt på projektarbetet!





IDAG HAR JAG SKRIVIT EN SKVÄTT PÅ PROJEKTARBETET!! Faktiskt.


Måndagmoorgon, kunde jag glömma

Idag var jag hos tandläkaren, och innan det försov jag mig så att jag inte hann äta nån frukost. Jag ville bara dö! Både för att jag var hungrig och för att jag var hos äckliga tandläkaren. Väldigt jobbigt. När jag äntligen var klar och kom ut i väntrummet satt två personer från mina gamla parallellklasser där och väntade (antagligen). Båda stirrade på mig, och ingen hälsade! Visst, jag hälsade inte heller, och förväntade mig inte att någon av dom skulle göra det. Men om man inte ska hälsa behöver man ju inte glo så att ögonen nästan ramlar ut heller! Shit potato.

Imorn ska jag göra nåt heeeeeeeeeelt crazy! Åka tåg nämligen. Jag har läst i tidningen att det ska vara rätt crazy just nu. Om det blir inställt lackar jag. Icke bokstavligt talat. Eller hur man ska säga. Hejsvejs :]


Bilden har absolut inget att göra med inlägget, jag ville bara höja stämningen lite!
Dock var bilden tvungen att redigeras en aning för att få publiceras, men inte så mycket.


Kyligt

Idag har våran lilla mini-hotellklass varit ute i snön bland holländare, och skottat! Dom behöver verkligen arbetare berättade dom för oss, och dom undrade om vi skulle komma imorn också, för Anja har ju sagt till dom att dom kunde fråga oss. Vi sa nej tyvärr och kände oss dumma. Klantigt av Anja, med tankte på att vi fick lov idag (kan hon ju knappast ha missat?), och då åker man hem. Men vi var schyssta iallafall och stannade lite längre, och tog fem i två-bussen tillbaka. Tappra snöskottare.

Vi såg en bil på vägen till bussen

Och nu är jag i Kopparberg och har sportlov, wöhö

"Ledig"

Idag tog jag sovmorgon från första lektionen, och bartekniken var inställd. Det gjorde mig ledig idag, men jag och Amanda gick iväg och jobbade med projektarbetet. Hon är SÅ JÄVLA STOLT ÖVER OSS, säger hon. Och det är ju bra. Anja är fortfarande sjuk, men oss skickar hon ut bland is och snö nu igen. Till det tråkiga av dom två ställena vi besökte förra veckan, såklart. Vi ska åka dit med tiobussen imorgon, hjälpa till med något, och sen ta tjugo i tolv-bussen tillbaka. Inte så jobbigt tror jag. Fast dom som "äger" alltihopa är holländare och tror att vi är villiga att "jobba" på lördag också, så det kommer dom att ta upp med oss, säger Anja. Schysst! Undra vilket språk dom tar det på, spännande. Vi ska iallafall försöka få dom att förstå att vi inte är villiga att jobba på lördag :) Vi får se hur det går.
Såhär såg det ut sist vi var där:
Ställe 1
Erik åkte plastpåse ner till självaste dit vi skulle, snabb kille

När jag fick reda på att vi skulle vara på en sjö fick jag berätta om förra
nyåret när jag var på en sjö och nästan grät som ett barn och trodde att
jag skulle dö. Anja skrattade och pekade på den här (...):






Här är en blivande "resturang"

En arbetande man


Ställe 2 - det bästa av dom tyckte vi.
Solen kom fram och här är en LAMPA

En kvinnokropp

Gungstol och bord, man kunde gunga i stolen


Vi fick göra egna isskulpturer, hoho

Jag och Anja gjorde ett hjärta, och en hål på baksidan där man kunde
stoppa in ett värmeljus, haha!

AnjaHT3 ;o

Ett onsdag

Idag är det onsdag. Onsdag = Jobbig heldag med Anja.
MEN ANJA VAR SJUK IDAG! Jag trodde inte mina öron, sen började jag gråta av glädje. Tur att jag gick till skolan iallafall. Vi satte oss i cafeterian och drack varm oboy och kom lite längre på projektarbetet. Fint :)
Och nu ska jag kolla på Andra avenyn och ha det jäääättebra. NEJ JUSTJA, DET SKA JAG JU INTE. FÖR DET KAN JU INTE SÄNDAS FÖRENS I MARS FÖR ATT OS MÅSTE SÄNDAS ALLA TIDER.
På alla kanaler.
Alla dagar.
;(


Idag kom studentmössorna!







Möh

Nr 2 i min tjur-vännerlista:

:D
Jag skulle också vilja vara med i tjurklubben nån gång i mitt liv, men jag tror inte det skulle passa så bra på min spetsiga näsa. Fakta om min näsa: Från sidan - Spetsig. Underifrån - Fyrkantig. Jag kände att jag behövde berätta det, och det är ju bra för då behöver ingen undra nånting om min näsa. Om man då vill ha information om den är det bara att läsa här! JÄTTEBRA.

Jag har frågat på facebook när vi börjar skolan imorn, men ingen svarar. Jag känner mig som en mobbad tönt >.<


14 februari

Idag är det alla hjärtans dag, stora lass choklad mottages gärna :)
Om någon vill veta så är det SJU PLUSGRADER i solen idag! SJU STYCKEN! Efter en sånhär vinter tycker man ju att det är jättevarmt. Tror jag. Inte för att jag har varit ute idag men det låter ju iallafall asvarmt! Tror jag ska cykla ut till Djäkens en sväng och köpa glass! (nä)
Igår var jag hos Småttisar i mitt gamla hem i Rällså, hela huset är ombyggt innuti. Det är coolt tycker jag.
Idag ska jag tillbaka till Hällefors, det vill jag Inte :)  hej'z


...

Hur tänkte ni nu?


No

Imorgon ska vi på någon slags isbyggnads-grej i Grythyttan, och då måste man ha på sig sina varmaste kläder säger Anja. Tur då att jag har mina dyngbra termobyxor! Synd bara att dom råkade stanna kvar i Kopparberg efter jullovet, kom jag på igår. Så jag ringde min far och berättade hur det låg till och han sa att han skulle komma på en skiiiitbra idé. Okej.. Idén resulterade i att jag just nu sitter och väntar på att min gamla no-lärare Ingela Keller ska komma förbi med dom?! Det tycker jag är jättekonstigt. Pappa tyckte att det var smart, och det var det kanske, eftersom att hon ändå skulle åka. Så jaja jättebra, tänkte jag. Sen kom jag på att det betyder att jag måste gå ut och TRÄFFA henne! Det känns jättekonstigt. Jag längtar inte. Hon ska tydligen ringa mellan åtta och nio och berätta att hon snart är här. Jag bävar.
Jag är hungrig och vill äta en macka men jag får liksom ingen ro  >.<

Mejl från Anja om imorgon. Lägg märke till koppen med lite oboy i ♥


Oss 1-0 Lotta

23:25 - Anna är påväg ner i tvättstugan, och möter Lotta. Elevhemspersonals-Lotta, som har låst personalen och är på väg hem.
- Är du på väg ner till tvättstugan?
- Ja.
- Har du tvättat?
- Nej, jag ska.
- Nämen ni får inte tvätta efter klockan tio, du vet den börjar centrifugera och så sen och då kommer ju inte Rickard kunna sova. (Rickard bor under Anna & Malin och ovanpå tvättstugan)

(EH, URSÄKTA? VAD SA DU? SA DU ATT RICKARD INTE SKULLE KUNNA SOVA? HAR DU FÅTT NÅT I HUVET OCKSÅ SA DU? JAHA, DET FÖRKLARAR SAKEN.)

Har Lotta glömt att vi spyr galla på honom ungefär varje dag för att han spelar hög musik hela nätterna, och att Lotta själv säger åt oss att vi måste ringa störningsjouren?
"Rickard kommer inte kunna sova" - PAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA?

(Självklart demonstrerar Anna, vilt och högljutt, och går ner och tvättar så fort Lotta lämnar huset. Allt annat vore sjukt.)

/ Och nu sitter vi och pluggar till dunk dunk dunk dunk ♥

Larm med helgledigt

Igår när jag satt i cafeterian och åt en glass och läste Frankenstein började det tjuta i skolan. Alla satt kvar och undrade vad det var som lät. "Det kanske är vattenkokaren.." sa Annika i cafeterian. Nej, Annika, så låter INTE en vattenkokare. Jag frågade om det var brandlarmet men ingen visste. Jag såg folksamlingar ute på skolgården och gick ut och frågade vad det var som tjöt. "Det är inbrottslarmet tror jag, det är lite efter" sa religions-Johanna.
Ja, lite efter.
Det var inbrott i datasalen i helgen.

Nu har vi varit på läxtiden två tisdagar i rad utan att plugga. Uppryckning!
Men vi har kollat på jobb iallafall :) och kläder och annat viktigt!

Buhu

Vart är ingången till skolan?


Vart är bordet och bänkarna?


Och VAFAN GÖR ÄCKLIGA FLUGOR i snön?! (varning för starka bilder)


Jag tror jag ska gå i ide.


I dont fatting ett smack

Frågan är vem av våra grannar (på elevhemmet) som sitter och hög-spelar Everybody get up med Five om och om igen, vid den här tiden på dygnet. Med om och om menar jag inte två gånger, hon/han/den/dom har spelat den minst fem gånger på rad nu!
Så jag undrar bara.. vem? Och framför allt, VARFÖR?!

Uppdaterat:
Det räcker visst inte att lyssna på Five, nu möblerar hon/han/den/dom om och drar möbler fram och tillbaka över golvet. Orsak okänd. Men det låter som när man va liten och försökte härma en elefant. Fast högre.

Jag hade en gång en dröm

Igår började skolan halv nio.
Igår sov jag till mycket längre än halv nio.
Dumt av mig då, men det var inte riktigt meningen. Jag sov och sov och sov och sov osv. mycket djupt. Och inte nog med det, jag drömde att jag träffade Brolle. Jag tog ett kort på honom och sen tog jag med honom ut på stan, vi gick arm i arm med varandra tills han sa till mig att ge honom en puss. Det gjorde jag, men snäll som jag är varnade jag honom för att inte göra så mitt på stan eftersom att han är känd och då kan det bli ett jävla liv. Men det gjorde inget tyckte Brolle. Sen blev Brolle tvungen att ge sig av, och vi bestämde att vi skulle träffas den trettionde april. "Vänta så ska jag skriva upp det i min almenacka" sa Brolle, och jag skrev upp det med en blå tuschpenna på min arm så att jag inte skulle glömma bort det. För man kan ju glömma en sån liten sak.. (?!)
Sen vaknade jag och upptäckte att jag inte hade bestämt träff med Brolle på riktigt.
Osis!


Sen tog jag bussen till Örebro med Amanda, där satt visst Anja Lezxchsxzynzka (min fredagslärare) två säten bakom. "Hej skolkis" sa hon och vart inte arg. Hon har blivit SÅ mycke bättre än förut! Om det hade varit för ett år sedan hade jag antagligen inte levt idag. Tur jag har :)


OSIS

18:37 - Religions-Johanna kastar ut oss från skolan. Nu går vi hem!

"Horse" riding

Jag och Malin sitter i skolan, helt ensamma. Vi orkar inte gå hem. Nån som har lust att hämta oss? På en horse kanske.


MUHAHA  ♥

Bra initiativ!

Imorgon börjar vi klockan 10:25, därför kan man tro att vi ska ha sovmorgon och gå till skolan ungefär då. Men nej nej nej.. Jag och Amanda ska gå upp tidigt och gå till skolan i snöstormen och jobba med vårat projektarbete! (är det tänkt) Sen ska vi ha våra två lektioner som vi har på tisdagar, och klockan två när vi slutar ska vi sitta kvar och jobba ÄNNU mera med projektarbetet! (är det tänkt)

Kanske ska gå på "läxtiden" med PW när vi ändå håller på?!

RSS 2.0